Metsamajandamise konkursi teine koht tuli Lääne-Virumaale

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Seekord on nelikute isa Johannes Nirgit põhjust õnnitleda hoopis metsamajandajate konkursil saavutatud teise koha puhul. 
Seekord on nelikute isa Johannes Nirgit põhjust õnnitleda hoopis metsamajandajate konkursil saavutatud teise koha puhul. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Tublisid metsamajandajaid tunnustati täna Tallinnas Männi pargis toimunud kogu pere metsapäeval.

Metsamajandajate konkursi teise koha sai Johannes Nirgi Lääne-Virumaalt. Esikoht läks Pärnumaale ja kolmanda koha pälvis tartumaalane. Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees Ando Eelmaa ütles, et tänavune konkurss näitas meile, kui erinevaid tegevusi Eesti erametsaomanikud oma metsades teevad ning kui mitmekesist majandamist siin-seal võib kohata. 

"Parimaks metsamajandajaks võib saada igaüks, kes oma metsaomandi eest südamega hoolt kannab," lausus hindamiskomisjoni kuulunud Aira Toss, kes on veendunud, et Eesti erametsad on heades kätes.

Parima metsamajandaja tiitel anti tänavu välja 27. korda. Sel aastal oli Eesti Erametsaliidu ja erametsakeskuse korraldataval konkursil rekordiline osavõtt: parima tiitlile kandideeris 15 metsamajandajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles