President ootab roosiaeda meie 18 tublit lõpetajat

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Foto eelmisest suvest: parimad koolilõpetajad vastuvõtul presidendi roosiaias. Lääne-Virumaa kuldsed ja hõbedased noored nimetasid austusüritust meeldivaks ja kauniks ning presidendi öeldut inspireerivaks.
Foto eelmisest suvest: parimad koolilõpetajad vastuvõtul presidendi roosiaias. Lääne-Virumaa kuldsed ja hõbedased noored nimetasid austusüritust meeldivaks ja kauniks ning presidendi öeldut inspireerivaks. Foto: Mihkel Maripuu

Reedel toimub Kadrioru lossi roosiaias president Kersti Kaljulaidi ning haridus- ja teadusministri Mailis Repsi vastuvõtt parimatele üldhariduskoolide, kutsekoolide ja kõrgkoolide lõpetajatele.

Lääne-Virumaa haridusasutustest on Kadriorgu kutsutud 18 tublit noort. Kõige rohkem, viis neidu-noormeest on Rakvere ametikoolist. Kaks suurepärast lõpetajat said kutse riigipea vastuvõtule nii Rakvere gümnaasiumist, Rakvere reaalgümnaasiumist kui ka Rakvere täiskasvanute gümnaasiumist. Ühte tublit vilistlast oodatakse riigijuhi vastuvõtule Kadrina keskkoolist, Kunda ühisgümnaasiumist, Rakvere eragümnaasiumist, Tamsalu gümnaasiumist, Tapa gümnaasiumist, Vinni-Pajusti gümnaasiumist ja Väike-Maarja gümnaasiumist.

Iga Eesti kool sai võimaluse saata vastuvõtule vähemalt ühe esindaja ja üldse kutsuti 630 noort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles