Kadunud poeg tuleb Tarvasse mängunälga kustutama

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Erki Kuhi (nr 10) liitub pikema vaheaja järel kodulinna esindusmeeskonnaga Rakvere Tarvas.
Erki Kuhi (nr 10) liitub pikema vaheaja järel kodulinna esindusmeeskonnaga Rakvere Tarvas. Foto: Siim Semiskar

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna rivistusega liitus veel üks nõndanimetatud kadunud poeg - pikkust ja jõudu lisab alates uuest hooajast ääremängija Erki Kuhi.

Viimased viis hooaega pealinnas korvpallimänguga tegelenud Kuhi kuulus viimati Tallinna Kalevi korvpalliakadeemia rivistusse, keda esindas ka paralleelselt Audentese spordigümnaasiumis õppides ning harjutades.

Tallinnasse siirdus pikakasvuline mängumees omal ajal Rakvere spordikoolist.

"Kodulinnas on tagasitulekut hea teha, see tekitab toreda tunde," lausus Erki Kuhi. "Paus on veninud pikaks ja mängunälg seetõttu väga suur. Eks sellepärast tuli ka see otsus, sest Rakveres on hea keskkond ning siin avaneb hea võimalus teenida mänguminuteid."

20-aastane Kuhi on paaril viimasel hooajal sattunud korvpalliplatsile episoodiliselt. Põhjuseks on kaks põlvevigastust, millest esimene tabas teda ülemöödunud hooajal ja teine jättis pikaks ajaks kaaslaste tegutsemist kõrvalt vaatama mullu.

Lõppenud hooajal õnnestus 203 cm pikal rakverlasel siiski mõneks mänguks Eesti esiliigas väljakule saada, enne, kui koroonaviirus meistrivõistlused lõpetas. Tema kaheksa mängu keskmised statistilised näitajad olid KA Tallinna Kalev/TSK vormis 26,8 minutit, 10,1 punkti, 4,9 lauapalli, 2,6 korvisöötu ja 2,1 vaheltlõiget.

Suvel iseseisvalt harjutanud Kuhi liitub Tarva treeningutega esmaspäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles