Oleg Gross tähistas juubelit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Einar Vallbaum (vasakul) andis sünnipäevalapsele üle majandusministri tänukirja.
Maavanem Einar Vallbaum (vasakul) andis sünnipäevalapsele üle majandusministri tänukirja. Foto: Meelis Meilbaum

Läinud laupäeval tähistas Viru­maa suurettevõtja Oleg Gross Rakvere Aqva spaa juures asuvas restoranis Mezzo oma 60. sünnipäeva.
 

Peole oli kutsutud saalitäis et­tevõtja sugulasi, sõpru, kuna­gisi ja praeguseid kolleege, kohalikke ärimehi ja poliitikuid, samuti rallispordiga ja maadlu­sega seotud inimesi.

Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum andis Oleg Grossile üle majandus- ja kommuni­katsiooniministri Juhan Partsi tänukirja.


Samuti tunnustas maavanem juubilari kuldse rinnamärgiga “Hea ettevõtja 20”, mida antakse kolmes järgus ini­me­sele, kes on juhtinud ettevõ­tet vastavalt 10, 15 või 20 aastat ja kes on samal ajal ka panustanud kohalikku arengusse ja ühiskondlikku ellu. Oleg Gross on OG Elektra ja OG Elekt­ra Tootmine omanik.


Juubelipeo meelelahutuse eest kandsid hoolt ansambel Ka­ravan, ooperisolistid ja must­kunst­nikud.


Tund enne südaööd lasti taevasse ilutulestik, mis mõne pealtnägija hinnangul ületas oma efektsuselt ka Rakvere uusaastaöö saluudi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles