Kolmapäev toob paiguti 23 kraadi sooja

BNS
Copy
Neljapäeval tuleb kümme kraadi sooja.
Neljapäeval tuleb kümme kraadi sooja. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Vaatamata algavale kalendrisügisele on ilmad eeloleval nädalal veel ilusad ja kolmapäeval kerkivad õhusoojamaksimumid koguni 23 kraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 7-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 9-14 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega sajuta ilm, õhtul pilvisus hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 15-18 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 4-9, saartel ja rannikul kuni 13 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 17-23 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 9-14 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Lääne-Eestis on pilvisem ja kohati sajab vihma. Puhub kagutuul 3-8 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles