Vaata otsepilti ⟩ Spordikool toob Coopi karikaturniiri koju kätte

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Noorte karikaturniiril Coop Cup algasid põnevad korvpallilahingud.
Noorte karikaturniiril Coop Cup algasid põnevad korvpallilahingud. Foto: Rakvere Korvpalli Facebooki leht

Rakvere spordikool korraldab reedest pühapäevani Vinni spordihoones noorte korvpalliturniiri Coop Cup, mille mänge on võimalik vaadata otsepildi vahendusel internetis.

Võistluse peakorraldaja, spordikooli korvpallitreeneri Madis Putko sõnul otsustati koroonaviiruse leviku ennetamiseks viia nakatumise oht miinimumini ja seetõttu pealtvaatajaid mängusaali ei kutsutud.

Et lapsevanemad ja korvpallihuvilised saaksid tervist hoides mängudest siiski osa, näidatakse matše otseülekande vahendusel Facebooki lehel Rakvere Korvpall. Samas on nähtav ka turniiri ajakava ning sinna lisatakse operatiivselt tulemused.

Coop Cupi noorte korvpalliturniiril mängivad kaksteist 2009. aastal ja hiljem sündinud poiste võistkonda Eesti eri nurkadest. Võõrustajate Rakvere Spordikool / Tarva ja Rakvere Spordikool / Haljala tiimide kõrval mängivad eakaaslased Tartu-, Harju, Rapla-, Järva- ja Viljandimaalt ning samuti Ida-Virust.

Karikaturniiri avapäeval selgitatakse alagrupiturniiri paremusjärjestus, järgmisel toimuvad play-off-kohtumised ning kolmandal päeval on tavapäraselt kavas otsustavad kohamängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles