Homme Virumaa Teatajas ⟩ Karude korvpallisats on nagu väike profitiim

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kadrina Karude loots Andres Sõber on saanud enda käe alla pallurid, kes aitavad muuta heitlused Eesti esiliiga meistrivõistlustel üha põnevamaks.
Kadrina Karude loots Andres Sõber on saanud enda käe alla pallurid, kes aitavad muuta heitlused Eesti esiliiga meistrivõistlustel üha põnevamaks. Foto: Ain Liiva

Reedene Virumaa Teataja tutvustab spordiküljel järgmist Eesti korvpalli meistrivõistlustel võistlevat Lääne-Virumaa meeskonda, lühikese tegutsemisaja jooksul palju kõneainet pakkunud Kadrina Karusid.

Intervjueeritavaks on Karude asutaja ja mänedžer Raivo Tribuntsov, kes mainib muu hulgas, et riigi esiliiga meistrivõistlusteks korralikult komplekteeritud tiimi oodatakse lähiajal veelgi täiendust.

"Terve see Karude lugu on olnud kogu aeg nagu üles-alla sõit Ameerika mägedel, aga mul on hea meel, et meid favoriidiks peetakse. Ma ei saa seda konkurentidele pahaks panna," räägib Tribuntsov intervjuus maakonnalehele.

Ta lisab, et kui Kadrinasse kõlbab korvpalluritel mängima tulla Pärnust, Tallinnast, Panevežysist ja Washingtonist, siis on see väga hea märk, et Karud ei tee korvpalliasja halvasti.

Eesti meistrivõistluste esiliiga uue hooaja juhatavad peatreener Andres Sõbra juhendatavad kadrinlased sisse mänguga Tartu Kalev / Estiko tiimi vastu. Tartlastega kohtutakse nende koduväljakul neljapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles