Uuendatud kell 11.37 ⟩ Politsei otsis Rakvere vallas kadunud Eilikest

Virumaa Teataja
Copy
Politsei palub kaaskodanike abi Rakvere vallas kadunud Eilikese leidmiseks.
Politsei palub kaaskodanike abi Rakvere vallas kadunud Eilikese leidmiseks. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palus kaasabi, selgitamaks 49-aastase Eilikese asukohta, kes oli lahkunud 16. oktoobril oma kodust Rakvere vallas. Naise surnukeha ja sõiduvahendi leidsid lähedased laupäeva hommikul.

Viimane kontakt oli lähedastel Eilikesega 16. oktoobri hommikupoolikul, mil nad naisega telefonitsi rääkisid. Peale seda on teadmata, kus Eilike viibib.

Kodust lahkudes jättis naine maha oma isiklikud asjad ning sest ajast on välja lülitatud tema mobiiltelefon. Ringi võib naine liikuda musta värvi sõiduautoga BMW, mille numbrimärk on 176 MRL. Seni kogutud teave annab alust arvata, et kõrvalise abita võib naise tervis ja elu ohtu sattuda.

Politsei asus teate laekudes naist otsima ning praeguseks on üle vaadatud võimalikud viibimispaigad tema kodu lähistel nii Lasila kui ka Karunga külas. Suheldud on naise lähedaste ning kolleegidega, kuid keegi neist ei tea, kus ta olla võiks. Otsingud naise leidmiseks jätkuvad.

Eilikesel olid kodust lahkudes jalas mustad kingad, teksad ning seljas tumesinine parka. Ta on umbes 165 cm pikk, kõhna kehaehituse ning pruunide õlgadeni ulatuvate juustega.

Kui keegi on otsitavat naist näinud või teab, kus ta viibida võiks, palub politsei sest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles