Galerii ⟩ Esimest valgusemängu Rakvere Vallimäele tuli vaatama tuhatkond inimest

Copy

Täna õhtul kell viis anti Rakvere Vallimäel start pühapäevaõhtute valgusmängusarjale, kus pisut enam kui poole tunni jooksul saab fonogrammilt tuleva Arsise kellade ansambli muusika saatel nautida valgusemängu.

Idee pakkuda jõuluajal Vallimäel valgusmängu tuli Rakvere kultuurikeskuse meeskonnalt. Valguslahenduse tegi Remo Sirila.

Valgusmäng algab Frédé­rik Chopini "Etüüd e-molliga" ja lõpeb Antonio Vivaldi "Aastaaegadest" pärit "Talvega". Kõlavad ka  Franz Xaver Gruberi "Püha öö", Peeter Vähi "Supreme Silence", Pjotr Tšaikovski "Araabia tants" "Pähklipureja" süidist, eesti rahvalaul "Mu süda, ärka üles!".

Valgusmängude ajal pakub kohapeal suupisteid ja jooke Kastani Cafe. Meeleolu loomiseks oli üles pandud leedmööbel. Täpsemalt öeldes müügiletid ja pukklauad, mis valgustatud leedtuledega.

Jõuluaja valgusmäng Rakvere Vallimäel on detsembris pühapäevaõhtutel kolm korda ehk 6., 13., 20. ja 27. detsembril kell 17, 18 ja 19. Heli- ja valgustehnika eest hoolitsevad osaühingud Saundland ja Maivel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles