GALERII ⟩ Pjedestaalile tõsteti spordiaasta tähed

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaa parimad sportlased. Rahvahääletuse ja 10-liikmelise komisjoni töö tulemusena pälvis aasta naissportlase tiitli teivashüppaja Marleen Mülla, parimaks meessportlaseks nimetati sprinter Robin Sapar.
Lääne-Virumaa parimad sportlased. Rahvahääletuse ja 10-liikmelise komisjoni töö tulemusena pälvis aasta naissportlase tiitli teivashüppaja Marleen Mülla, parimaks meessportlaseks nimetati sprinter Robin Sapar. Foto: Ain Liiva

Reedel pärjati Rakvere linnavalitsuse õuel Lääne-Viru spordiaasta parimad. Rahvahääletuse ja 10-liikmelise komisjoni töö tulemusena pälvis aasta naissportlase tiitli teivashüppaja Marleen Mülla, parimaks meessportlaseks nimetati sprinter Robin Sapar.

Külm ilm sporditähti loomulikult ei heidutanud ja tseremoonia oli meeleolukas. "Kõik on võitjad," kõlas tunnustusüritusel sportlastele oluline sõnum. 

Aasta meessportlase tiitli pälvinud Robin Sapari treener Mikk Joorits meenutas, kuidas väike poiss jäi esimesse trenni hiljaks, kuid isu treenida oli suur. Sapari kindel soov oli oma kehalise kasvatuse õpetaja trennides osaleda ja nii hakkas ta treenima endast kaks aastat vanemate poistega. Tulemused ei lasknud end kaua oodata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles