Galerii ⟩ Lasersõu kogub populaarsust

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy

Laupäeval teist päeva toimuv valgussõu Rakvere Vallimäel meelitas kokku palju rohkem rahvast, kui oli kohal reedel. Pooletunnised rütmikad valgusetendused pakuvad huvi nii lastega peredele kui ka üksi nautima tulijatele.

"Praegu ei saa teha suuri kontserte, aga kuna meil on Vallimägi oma võimalustega ja saime palju positiivset tagasisidet jõuluaegsest valgusinstallatsioonist, mõtlesime selle ideega edasi minna ja veidi vunki juurde keerata. Toome laserid, anname võimaluse värskes õhus nautida 22 minutit temperamentset muusikat suuremate valgusefektidega ja päeva natuke rõõmu tuua," rääkis Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte.

Ka jõuluaegset installatsiooni vaatamas käinud Imre kiitis valgustehnikat, mida etenduses kasutati. "Sõud on meeldivalt lihtne jälgida, valgus ei tee silmadele haiget ja sobib ideaalselt kargesse ilma," rääkis Imre ning lisas, et selline võimalus piirangutest hoolimata inimestele siiski midagi pakkuda on kiiduväärne. "Kuskile tahaks me kõik minna, kasvõi natukene kultuuri kogeda," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles