Vaade: meie oleme avatud

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Eva Samolberg-Palmi.
Eva Samolberg-Palmi. Foto: Ain Liiva

Täna oleme seal, kus me olla ei tahaks. Koroonapiirangud on elu Eestis taas lukku pannud: suletud on teatrid, kinod, kohvikud, kauplused, koolid ... Inimestel on rangelt soovituslik töötada kodukontoris ning lävida ja suhelda otsekontaktis nii vähe kui võimalik. Elu on lukus.

Aga meie Virumaa Teatajas ei ole lukus. Jah, ka meie töötame kodukontorites. Ajakirjanikele, kes oma loomu poolest on suhtlusaltid, seltskonda vajavad tüübid, kellele vaba mõtte liikumine ja ideede vahetus on osa vereringest, on see aeg kahtlemata raske ja kurnav. Me ei saa käia inimestel kodus, me ei saa istuda jutuajamiseks mitu tundi kohvikus. Peame tegema oma tööd piiratult, aga seda vabamad tahame olla igas muus mõttes.

Selleks et tähistada vabadust, oleme täna Virumaa Teataja digilehes vabastanud kõik lood maksumüüri tagant. Pakume oma lugejatele 24 tunni jooksul tasuta ligipääsu kogu sisule, sest kõik muu on lukus. Avatud lugude päevi hakkab Postimees Grupp, kuhu kuulub ka Virumaa Teataja, aeg-ajalt korraldama ka tulevikus, täna on selle tuleviku esimene kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles