Lähipäevil üle 12 kraadi sooja oodata ei ole

BNS
Copy
Pajuurvad kevadpäikeses
Pajuurvad kevadpäikeses Foto: Henn Soodla/Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi ei ulatu õhusooja maksimumid lähipäevil üle 12 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on Ida-Eestis pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Lääne-Eestis on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-7, rannikul puhanguti 10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 4-9, pärastlõunal rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 4-10 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 4-9, enne südaööd rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub kirde- ja põhjatuul 5-11, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 4-10 kraadi.

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub kirdetuul 4-10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub kirdetuul 4-10, puhanguti 14 m/s. Sooja on 8-12, tuulele avatud rannikul 4-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles