Koolilõpetajad näitasid koroonaaasta kiuste taset

Kärt Devaney
Copy
Parimad on pildile seatud: VIROL-i tunnustuse pälvis tänavu 47 koolilõpetajat.Fotol ka koolijuhid ja teised õnnitlejad.
Parimad on pildile seatud: VIROL-i tunnustuse pälvis tänavu 47 koolilõpetajat.Fotol ka koolijuhid ja teised õnnitlejad. Foto: Ain Liiva

Juba traditsiooniks kujunenud Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) tunnustusüritusel said tänavu hoolsalt tehtud koolitöö eest kiita 47 silmapaistvat lõpetajat.

VIROL-i tegevdirektori Sven Hõbemägi sõnutsi tunneb ta tublide lõpetajate üle käesoleval kevadel erilist uhkust. “Ei ole õige öelda, et eelnevate aastate medalite taga pole olnud usinust või kõva tööd, ent silmas pidades, et nende õppurite kooliaega on pidanud mahtuma väga keeruline koroona­aasta, mis on sundinud neid eriliselt iseseisvalt pingutama ja näitama end hoopis teisest küljest, on nende lõpetajate medalid eriti säravad. Suuta koroona kiuste medalile õppida on tulemus omaette,” rääkis Hõbemägi. “Selleaastased tunnustused on väga-väga erilised.”

Tunnustusürituse eesmärk pole vaid säravate õppurite äramärkimine, sama oluliseks peab Hõbemägi anda lõpetajatele teele – ükskõik, kas minnakse edasi õppima või elama teise linna kodumaal või sootuks välismaale – kaasa sõnad, et koolilõpetajad on kindlasti alati kodukanti tagasi oodatud ja siin hinnatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles