Rakvere põhikool sai keskkonnaministrilt väärt tunnustuse

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Putukamaju valmis 120 tükki.
Putukamaju valmis 120 tükki. Foto: Rakvere põhikool

Keskkonnaminister Tõnis Mölder kuulutas välja keskkonnasõbralike haridustegude konkursi Keskkonnakäpp tänavused võitjad. Teiste seas sai tunnustuse ka Rakvere põhikool putukamajade projekti eest.

Keskkonnakäpa laureaadid valiti sel aastal välja 74 kandidaadi seast. "Tänavusel keerulisel aastal on paljud leidnud rõõmu just loodusega koos olemisest. Konkursile esitatud projektid olid valdavalt suunatud keskkonnasäästlikule taimede kasvatamisele ning lisaks oli mitmeid ettevõtmisi, mis koroonaajal pakkusid peredele tegevusi distantsilt," ütles keskkonnaminister Tõnis Mölder. "Suur tänu õpetajatele, kel on olnud ideid ja jaksu lapsi ka sel väljakutseid täis õppeaastal keskkonnahoidlikkuse teemadel suunata."

Keskkonnakäpa konkursile esitatud kandidaate hinnati viies kategoorias: lasteaed, õpilasrühm/klass, õpetaja, kool ning keskkonnaharidust pakkuv organisatsioon. Kandideerida sai tubli tegutseja, targa tarbija, õnneliku õppe ja kogukonna kaasamise kategoorias. Kõikides rühmades selgusid ka rahva lemmikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles