Imavere ristmikku plaanitakse korrastada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe kuu pärast pole vaja enam Tallinnast Tartusse liiklejatel teha sissepõiget vanale maanteeosale ja oodata ajutisel ringteel edasipääsu, sest liiklemiseks avatakse osaliselt uue maantee lõik.
Kahe kuu pärast pole vaja enam Tallinnast Tartusse liiklejatel teha sissepõiget vanale maanteeosale ja oodata ajutisel ringteel edasipääsu, sest liiklemiseks avatakse osaliselt uue maantee lõik. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Maanteeamet andis teada, et käivitas Tallinna–Tartu maanteel asuva Imavere ristmiku projekteerimise ja ümberehitamise riigihanke, mille pakkumiste esitamise tähtaeg on 20. veebruar.
Korrastatava teelõigu sisse jääb 500meetrine lõik põhimaanteest ja 50meetrine lõik tugimaanteest.
Ristmiku alal laiendatakse põhimaanteed sellises ulatuses, et rajada Tartu suunast tugimaanteele pöörajatele vasakpöörde aeglustusrada ja märgistada eraldussaar.
Teelõigule paigaldatakse uued ning vajadusel tõstetakse ringi praegused liiklusmärgid ja suunaviidad.


Lisaks paigaldatakse uue ristmiku lahendusele vastavad teekattehelkurid ja vahetatakse ristmiku alal välja kattehelkurite reflektorid, eemaldatakse vajalikus ulatuses praegune ja tehakse uus teekattemärgistus ning paigaldatakse tähispostid.
Põhimaanteel nihutatakse vastavalt uuele lahendusele bussipeatust ning tugimaanteel asendatakse
Ristmiku ehitustööd kestavad lepingu kohaselt kuus nädalat. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles