Toetus aitab alustada surfitreeningutega

, suvereporter
Copy
Haljala noortekeskuse lohesurfikoolituse esimene etapp toimub Võsu surfikoolis.
Haljala noortekeskuse lohesurfikoolituse esimene etapp toimub Võsu surfikoolis. Foto: Meelis Meilbaum

Kohaliku omaalgatuse programmi raames sai toetust Haljala noortekeskus, see annab nüüd võimaluse pakkuda lohesurfi- ja aerulauakoolitusi.

Haljala noorte­keskuse projekt “Haljala valla noorte lohesurfi- ja SUP-laua koolitused” sai toetust summas 2232 eurot. Noortekeskuse koordinaator Elisabeth Orgmets rääkis, et raha taotleti selleks, et ühendada valla noori ja tõsta nende teadlikkust veeohutuse alal. “Vee­sport on viimastel aastatel väga populaarne. Noortel on selle vastu huvi, aga võimalusi mitte. Meie väga suureks tugevuseks selle projekti juures on fakt, et saame lisaks koolitusele organiseerida noortele transpordi eri paikadesse ja tagasi,” kõneles Orgmets.

Koolituse raames saavad noored tutvuda veespordiga augustis toimuvatel koolitustel Võsu surfilaagris ning sügisel katsetatakse aerulauasõitu jõel või järvel. Plaani kohaselt kaasatakse vähemalt 30 noort, aga väga suure huvi korral on võimalik leida kohti rohkematelegi soovijatele. Täpsemat infot jagatakse juba Haljala noortekeskusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles