GALERII ⟩ Rattamaratoni võistlusnumbrid said pakitud ning stardikoridor pandi paika

Merly Raudla
Copy

Homme toimub järjekorras 19. Rakvere rattamaraton. Ettevalmistustööd jätkusid täna Rakvere spordihallis ja mitmel pool rajal. Üles vinnati stardikoridor ning sajad ja sajad võistlusnumbrid said kiibistatud ning koos vajaliku varustusega ümbrikutesse topitud.

Võrreldes homse sagimisega oli täna õhtul spordihallis päris rahulik. Korraldajad ja vabatahtlikud nokitsesid vaikselt endale usaldatud ülesannete kallal. Kes kleepis reklaamkleepse, kes tegeles stardimaterjalidega, kes valmistas lippe ette.

Osavate ja kiirete näppude voorus osales käputäis naisterahvaid. Ülesanne oli iseenesest lihtne. Võta stardinumber, kleebi sinna kaks sama numbriga kiipi, alumisele kiibile pehmendus, võta ümbrik, kleebi sinna samale numbrile vastava infoga kleeps, aseta number ümbrikusse ja lisa kolm kaablikinnitusnipukat, et osaleja saaks numbri lenksule kinnitada ning pane ümbrik õiget pidi, õiges järjekorras ja õigesse kasti. Lihtne nagu kolm pluss kolm. Korda tegevust umbes sada korda. Samal ajal sai veel maast ja ilmast jutustada: ujumiskohtade hetkeseisu analüüsida (Uljaste järves vesi õitseb ning parmud tahavad elusast peast nahka pista, Porkunis veel eile seda muret ei olnud) ja erinevatest rattavõistlustest pajatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles