Sõmeru rahvaspordiväljaku vastu on juba tohutu huvi

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kaua oodatud rahvaspordiväljak valmib samm-sammult ja pakub peagi võimalusi mitmekülgseks tegevuseks.
Kaua oodatud rahvaspordiväljak valmib samm-sammult ja pakub peagi võimalusi mitmekülgseks tegevuseks. Foto: Janek Seidelberg

Septembri lõpuks valmib lõplikult Sõmeru kooli juurde uuenduslik ja küllatki hooldusvaba rahvaspordiväljak, millel on liiklusväljak, virgestusala ja palliplatsid. Huvi valmiva staadioni vastu hakati üles näitama juba enne selle rajamise algust.

Rakvere valla spordi- ja terviseedenduse spetsialist Siiri Kohver kinnitas, et esmajärjekorras on staadion siiski Sõmeru kooli ja teiste valla koolide päralt. “Ütlen ausalt, et neist, kes tahavad treeninguteks rahvaspordiväljakut kasutama hakata, on järjekord ukse taga,” rääkis ta ja lisas, et vabadel aegadel saavad võimaluse valla spordiklubid ja esindusvõistkonnad, ning kui jääb veel aegu üle, siis lubatakse seda ka huvilistel väljastpoolt valda kasutada.

Kui enamasti on väljakud taraga piiratud, siis Sõmeru staadion jääb avatuks ja avalikult kasutatavaks ning sellega võetakse küllaltki suur risk. Suur huvi staadioni vastu on igati mõistetav, kuna sinna tehakse suur uhke pallimängude väljak, kus on võimalik harjutada tennist, korvpalli ja võrkpalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles