Toasooja hind kerkib

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tulevast esmaspäevast tõstab soojatootja OÜ Avoterm jälle hinda, peamiseks põhjuseks nimetab ta nafta pidevat kallinemist.

OÜ Avoterm Kesk-Eesti piirkonna juht Endel Rudi märkis, et hinnatõusu vastu ei saa. «Mitte Avoterm ei tõsta hinda, vaid hinnatõus käib läbi konkurentsiameti, kes seda reguleerib,» selgitas ta. «Nii palju, kui amet lubab, hinnad ka tõusevad.»


Koerus peavad toasooja tarbijad alates 1. veebruarist tasuma ühe megavatt-tunni eest 65,36 eurot, uus hinnatõus jõuab kätte juba 29. veebruaril, mil megavatt-tunnist tuleb hakata maksma 66,11 eurot. Hindadele lisandub käibemaks.


Türi vallavalitsuse energeetik Urve Meerits kinnitas, et türilased, keda varustab soojaga SW Energia, lähiajal hinnatõusu pärast muretsema ei pea.


Paide soojatootja OÜ Pogi tegevjuht Andres Alusalu tunnistas, et hinnatõusust ei saa üle ega ümber ja tarbijale on küttearved suuremad alates märtsist.
Hinnatõus on umbes 15 protsenti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles