Lähipäevil on oodata sajuta ilma

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Sügis. Pildil sookured.
Sügis. Pildil sookured. Foto: Marianne Loorents

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on vihmasajune ilm laupäev, kuid pärast seda peaks mitu päeva järjest olema sajuta ilmad.

Ööl vastu pühapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loodetuul 5–11, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 3–8, rannikul kuni 11 kraadi. Pühapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 4–9, ennelõunal Virumaa rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 10–15 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati tekib udu. Tuul on nõrk ja puhub valdavalt põhjakaarest, Lääne-Eestis idakaarest. Õhutemperatuur on 0–6, rannikul kuni 10 kraadi. Esmaspäeva päeval on taevas selgem, pärastlõunal on pilves selgimistega, aga ka sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 3–8 m/s. Õhutemperatuur on 10–13 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3–9, hommikul saarte rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 3–8, saarte rannikul kuni 12 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 5–10, saarte rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 11–13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles