Virumaa Teataja kutsub esinumbrite debatile

Virumaa Teataja
Copy
Eelmiste KOV valimiste Rakvere linnapeakandidaatide debatt Aqva konverentsikeskuses aastal 2017.
Eelmiste KOV valimiste Rakvere linnapeakandidaatide debatt Aqva konverentsikeskuses aastal 2017. Foto: Marianne Loorents

Virumaa Teataja korraldab taas traditsioonilise Rakvere linna esinumbrite debati. Sel korral toimub see 5. oktoobril Rakvere kinomaja kohvikus.

Oma nõusoleku debatil osalemiseks on andnud sotsiaaldemokraatide esinumber Laila Talunik, keskerakonna linnapeakandidaat Triin Varek, Eesti 200 esinumber Rainer Miltop, EKRE linnapeakandidaat Anti Poolamets, valimisliidu Rakvere Heaks linnapeakandidaat Andres Jaadla, Isamaa esinumber Mihkel Juhkami ning reformierakonna esinumber Liivika Toming, samuti roheliste esinumber Rakveres Mart Viisitamm.

Debatil on võimalik osaleda kohapeal (vajalik COVID-i tõend) või jälgida seda otseülekandes Virumaa Teataja Facebooki ja digilehe www.virumaateataja.ee vahendusel. Debatt algab kell 18 ning seda juhivad Virumaa Teataja peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi ja ajakirjanik Aivar Ojaperv.

Tahad esitada linnapeakandidaatidele oma küsimuse või küsida konkreetselt kandidaadilt? Saada küsimus toimetus@virumaateataja.ee hiljemalt 4. oktoobriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles