Virtuaalsel töömessil on Lääne-Virumaad esindamas kümmekond tööandjat

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Töö- ja karjäärimess on mugav tööotsijale ja tööandjale. 
Töö- ja karjäärimess on mugav tööotsijale ja tööandjale. Foto: Arvet Mägi

Homsest algab järjekordne virtuaalne töö- ja karjäärimess, mis on populaarne kohtumispaik tööandjate ja töövõtjate seas. 

Mess on avatud teisipäevast reedeni ja töötukassa tööandjate teenuste osakonna teenusejuhi Livia Laasi sõnul on virtuaalse töömessi plussiks kindlasti see, et inimene ei pea füüsiliselt kohale tulema. "Näiteks inimene, kes elab praegu Tallinnas, aga plaanib tagasi minna Tartumaale, saab vaadata, mis tööpakkumisi on talle huvipakkuvas piirkonnas ja kes on need tööpakkujad," ütles Laas. Messile on tööandjatena registreerunud ehitusettevõtted, lasteaiad, hooldekodu, turvaettevõtted. Lisaks otsitakse kontoritöötajaid, tootmistöölisi, puhastusteenindajaid jt.

Tööotsijale on virtuaalmessil osalemine tehtud väga hõlpsaks – messile tuleb registreeruda vaid tööandjatel, tööotsija seda eraldi tegema ei pea. Messi toimumise ajal saab külastaja minna messi kodulehele ja seal juba ise uurida, mida pakutakse. Tööotsijal on vaja end registreerida vaid siis, kui ta soovib osaleda individuaalsel karjäärinõustamisel, töövestluse simulatsioonil või mõnes väiksemas töötoas, kus osalejate arv on piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles