Galerii ⟩ Torm on kõige hullemini räsinud mereäärseid piirkondi

Copy

Reede öösel alanud tervet Eestit haaranud torm on toonud ohtralt tööd elektrikutele, päästjatele ja saemeestele. Võsul on veetase tõusnud umbes meetri võrra ning lained haaranud enda alla nii Võsu sadama kui ka rannaala jalgpalliväljaku. Kuigi varalised kahjud on maakonnas märkimisväärsed, keegi õnneks tormi käigus vigastada saanud ei ole.

Esimesed väljakutsed hakkasid päästjatele saabuma reede öösel kella ühe paiku, kui häirekeskust teavitati põlevast elektripostist Piira külas. Kohale kiirustanud päästjad leidsid eest vastu maad rippuva liini, mis oli süüdanud maapinna. Pärast seda, kui kohale kutsutud elektrikud olid voolu kõrgepingeliinist välja võtnud, said päästjad ka põlengu kustutada. 

Päästeteenistuse jaoks kõige kiirem aeg saabus hommikul kella 7 ajal, kui tööle minevad inimesed teele kukkunud puudest teateid edastama hakkasid. "Reede pärastlõunaks on olukord mõnevõrra stabiliseerunud ja saab hetke hinge tõmmata," kõneles päästekeskuse kommunikatsioonijuht Seidi Lamus-Tšistotin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles