Viirused räsivad Rakvere linnavalitsust ⟩ Rakvere linnapea nakatus koroonaviirusega

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Hiljuti taas linnapeaks saanud Triin Varek allkirjastamas koalitsioonilepingut valimised võitnud Isamaa esindaja Mihkel Juhkamiga.
Hiljuti taas linnapeaks saanud Triin Varek allkirjastamas koalitsioonilepingut valimised võitnud Isamaa esindaja Mihkel Juhkamiga. Foto: Ain Liiva

Rakvere linnapea Triin Varek nakatus hiljuti koroonaviirusega ja haigestumise tõttu ei ole tal võimalik ametikohustusi täita. Ajutiselt võtab linna juhtimise enda peale abilinnapea Kert Karus.

Triin Varek, kes telefonivestluse ajal tugevalt köhis, sõnas, et ta sümptomid on tõsised. "Paraku pidin täna veel kodukontoris tööd tegema, kuid edasi ma praeguse tervisega kindlasti ei jaksa, homsest olen haiguslehel," kõneles Varek ning lisas, et linnajuhtimise kohustuse võtab ajutiselt üle abilinnapea Kert Karus.

Kert Karus rääkis, et on ka ise nädal aega raskelt haige olnud, kuid COVID-i testid on olnud negatiivsed. "Mul on ilmselt mingisugune muu hingamisteede haigus, mis samuti töötamist segab. Eks homme ole aru saada, kas olen võimeline töötama või mitte. Kui ma võimeline töötama ei ole, võtab kohustused üle järgmine abilinnapea," märkis Karus.

"Olukord on väga täbar, meie ümber on haigust nii palju, et me ei tea, mis homne toob," ütles Karus murelikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles