Rakvere võimuliidu lubadused ⟩ Pärdi muusikamaja, Keskväljaku uuendamine, vabastus lumerookimisest

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Võimuliidu üks lubadus on uuendada Rakvere Keskväljakut.
Võimuliidu üks lubadus on uuendada Rakvere Keskväljakut. Foto: Ain Liiva

Äsja ametisse asunud Rakvere uus linnavalitsus on ära pidanud oma esimese tööistungi, linnapea Triin Vareku sõnul tagab viieliikmeline linnavalitsus kõikide oluliste valdkondade koordineeritud juhtimise.

"Uuel koalitsioonil on ees töine aeg ja kokkulepete täitmist jagub nelja aastasse," ütles Varek. "Valimistejärgselt allkirjastatud koalitsioonilepingus kajastuvad olulisemad prioriteedid ja tegevused Rakvere linna juhtimiseks aastatel 2021–2025. Selge, et kõik ei realiseeru samal aastal," täpsustas linnapea.

Eelseisvate ülesannete loetelus nimetas Varek esimese asjana Arvo Pärdi nimelise muusikamaja rajamist. "Haridusasutuste hoonete korrastamine saab alguse, tõstame sünni- ja ranitsatoetust ja jätkame tasuta hommikusöögi pakkumisega lasteaias ja -hoius ning pakume tasuta hommikuputru ka koolides," loetles ta. "Soov on uuendada linna Keskväljakut ja korrastada Pikk tn 22 väljaku müürid, leiame noortekeskusele tänapäevased tegevusruumid, lahendame mure maadlussaaliga ja linnatransport saab olema tasuta alates 65. eluaastast. Vabastame lapsevanemad lasteaia kohatasust üheks kuuks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles