Vinni valla teedenõuniku ametikoht on ikka täitmata

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Teedenõuniku tööülesannete hulka kuulub ka pidev koostöö maanteeametiga, eriti teede ehitamise ja remondi käigus.
Teedenõuniku tööülesannete hulka kuulub ka pidev koostöö maanteeametiga, eriti teede ehitamise ja remondi käigus. Foto: Mailiis Ollino

Alates 14. juunist on Vinni valla kodulehel üleval olnud töökuulutus, kus otsitakse teedenõunikku. Valla sõidukipargi haldamise ning vallale kuuluvate teede ehituse ja remondi järelevalve eest hoolt kandva töötaja ametikohale pole seni aga sobivat isikut leitud.

Vinni abivallavanem Eerik Lumiste tõdes, et otsingud selle ametikoha täitmiseks on tõesti kestnud tavatult kaua, alates juunikuust on need olnud kohati aktiivsemad, kohati jällegi passiivsemad. Praegu on teedenõuniku ülesanded ametnike vahel ära jagatud. Enim lisaülesandeid on see toonud valla piirkondade haldusjuhtidele.

Nõuete hulgas, mis kandidaadile seatud on, ei hakka silma ühtegi sellist, mida ametniku töö puhul eeldada ei võiks. Kõrgharidus, arvutioskus, valdkonna õigusaktide tundmine ja B-kategooria autojuhiluba on üsna tavalised nõudmised. Samuti on üsna harilik, et ära on märgitud koostööoskus, vastutustunne ja analüütiline mõtlemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles