Juubilaril olid käed päev läbi kinni

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Palju õnne, kallis! Oleg Grossiga lööb pokaale kokku tema elukaaslane Margit Aalberg. Tagaplaanil OG Elektra töötajad, kelle kõigiga sünnipäevalaps samuti klaase kõlistas.
Palju õnne, kallis! Oleg Grossiga lööb pokaale kokku tema elukaaslane Margit Aalberg. Tagaplaanil OG Elektra töötajad, kelle kõigiga sünnipäevalaps samuti klaase kõlistas. Foto: Ain Liiva

Virumaa suurettevõtjal Oleg Grossil oli eile kibekiire päev ja mahti maha istuda niisama hästi kui polnud. Külalised-õnnitlejad seisid ukse taga järjekorras, telefon helises pidevalt ja vanad sõbrad rääkisid lugusid, mida sobib meenutada alles pool sajandit pärast nende juhtumist. Omanimelise toidukaupade keti omanik Oleg Gross sai eile 70-aastaseks.

Sünnipäevalaps juhatas ise vägesid ja ei tahtnud külalisi minema lasta. “Kallistama ja kokku lööma peab. Võtke marineeritud angerjat! Ise tegin! No otsast lõpuni mitte, aga olin näppu pidi juures, juhendasin, kuidas õiget marinaadi teha,” rääkis ta.

Esimesed õnnitlejad saabusid Lepnale OG Elektra kontorisse juba kella 10 paiku. Rakvere linnavalitsuse linnapeast, kahest abilinnapeast ja volikogu esimehest koosnenud delegatsioon kinkis Oleg Grossile puhtast hõbedast valmistatud ja seest kullatud pitsi, millel ka vastav graveering. Vanad maadlejad ja sõbrad tõid sünnipäevalapsele kingituseks pisikese maadlejaid kujutava skulptuuri. Telefon helises pidevalt ja nii mõnigi õnnitleja pidi mitu korda helistama, enne kui sai oma soovid edasi anda, sest hällilapse käed olid pidevalt lilli, kingitusi või kallistusi täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles