Vihula mõis tutvustab Tourestil peatselt avatavat puhkeküla

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula mõis.
Vihula mõis. Foto: Arvet Mägi

Täna avab Eesti Näituste messikeskuses oma uksed rahvusvaheline turismimess Tourest, kus end tutvustab ka Vihula mõis.

Vihula mõis avab mais puhkeküla, mis pakub mitmeid vabaaja veetmise võimalusi kogu perele, kujunedes seeläbi Eesti üheks suurimaks puhkekeskuseks.

Vihula mõisa puhkeküla asub Lahemaa rahvuspargis. Puhkekülas asub 15 renoveeritud ajaloolist ehitist.

Vihula mõisa müügi- ja turundusjuhi Kadi Elmeste sõnul sobib puhkeküla puhkamiseks nii lastega peredele, looduse nautijatele, aga ka ideaalset lõõgastumist ja meelelahutust otsivatele külalistele. „Külalised saavad nautida traditsioonilist Eesti rahvustoitu Kaval-Antsu kõrtsis, vaadata meie öko-farmis elavaid loomi, matkata meie matkaradadel või mängida Baltimaade suurimal minigolfi väljakul,“ lisas Elmeste.

Vihula mõis on üks suurimaid mõisakomplekse Balti riikides, kus asub 27 hoonet ja 65 hotellituba.

Mõisa renoveerimine jõuab lõpule 2012. aasta kevadeks, mil külalisi on ootamas romantiline 800-aastase ajalooga mõis, kus on kaks peamaja ja palju teisi hooneid, pakkudes kõrgetasemelist majutust-, toitlustust, spa ja konverentsi teenuseid ning korraldab mitmeid spordi ja kultuurisündmusi.

Vihula mõisakompleksis on Kadi Elmeste sõnul viimase nelja aasta jooksul ette võetud suuremahulised investeeringud, mille kogumaksumus on ligi 15 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles