Sotsiaalvaldkonna tunnustused ootavad kandidaate

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Inimesed, kes abistavad endast nõrgemaid, koguvad muu hulgas toiduabi, väärivad tunnustamist.
Inimesed, kes abistavad endast nõrgemaid, koguvad muu hulgas toiduabi, väärivad tunnustamist. Foto: Sille Annuk

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) ja Tallinna tehnikakõrgkooli teenusmajanduse instituut kuulutasid välja konkursi maakonnas 2021. aasta parimate sotsiaalvaldkonda panustajate leidmiseks.

Konkursi korraldamise eesmärgiks on tunnustada maakonna sotsiaalvaldkonna töötajaid ja organisatsioone, kes on oma tegevusega kaasa aidanud abivajajate heaolu parendamisele ja sellesse panustanud.

Konkursil antakse välja kolm maakonna sotsiaalvaldkonna auhinda: aasta töötaja, aasta toetaja ja aasta tegu.

Aasta sotsiaalvaldkonna töötaja tunnustamise eesmärgiks on väärtustada sotsiaalvaldkonnas tegutsevat isikut, kes oma tööalase või ühiskondliku tegevusega on panustanud valdkonna arendamisse ja on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega.

Aasta sotsiaalvaldkonna toetaja tunnustamise eesmärgiks on märgata ja tunnustada organisatsiooni või inimest, kes oma materiaalse panusega või vabatahtliku tööga on kaasa aidanud maakonna sotsiaalvaldkonna edendamisele.

Aasta sotsiaalvaldkonna teo tunnustamise eesmärgiks on märgata isiku, meeskonna või organisatsiooni ettevõtmist või tegevust, mis on oluliselt kaasa aidanud maakonna või omavalitsuse elanike sotsiaalse elukeskkonna rikastamisele ning täiustamisele.

Kandidaate saab esitada kuni 9. veebruari keskpäevani VIROL-i kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles