Ööjooksu tunnuslauluks kuulutati Rakverest pärit Tony Kolesnyku laul „Sportlane“

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune ööjooks tõi starti üle 2000 osavõtja.
Mullune ööjooks tõi starti üle 2000 osavõtja. Foto: Meelis Meilbaum

15. jaanuarist kuni 14. veebruarini korraldasid Rakvere Kultuurikeskus ja Eesti Ööjooksu korraldaja MTÜ Rakvere Maraton laulukonkursi „Ööjooksu laul 2012“, et leida tunnuslugu Lääne-Virumaa suurimale spordiüritusele “Eesti Ööjooks”. Valitud laulu abil soovitakse tutvustada ja reklaamida Ööjooksu Eestis ning läbi kaasakiskuva ja lööva muusika või sõnade süstida indu ja energiat kuulajatesse.

«Võitja lugu eristus teistest väärt esitustest just oma energilisuse poolest,“ räägib Ööjooksu peakorraldaja ja žürii liige Marko Torm. «Soovime selle looga süstida indu ja jõudu kõikidesse üle kolme tuhandesse osalejasse, kes Ööjooksu õhtul 08.06.2012 Rakvere Keskväljakul stardis kibelevad,» räägib Ööjooksu idee autor Torm.« "Sportlane" kannab Ööjooksule sarnast emotsiooni: positiivsus, eneseületus ja kodulinn Rakvere,» lisab ta.
Ööjooksu tunnuslaulu “Sportlane” sõnade ja viisi autor on 33 aastat vana Rakverest pärit Tony Kolesnyk. Võitjatele tagatakse tasuta stuudioaeg loo salvestamiseks ning lugu tuleb ettekandmisele 8. juunil Rakvere Keskväljakul toimuval Ööjooksul.
Lugusid hindas žürii, kuhu kuulusid Rakvere Kultuurikeskuse juhataja ja mitme koori dirigent Keio Soomelt, muusikapedagoog ja Rakvere Linnaorkestri liige Peep Pihlak, Green Christmas rock festivali peakorraldaja Märt Truman ja Eesti Ööjooksu meeskonna juht Marko Torm.
Ööjooksu näol on tegemist Eesti lähiajaloo osavõturekordiga traditsiooniliste jooksuüritustega Lääne-Virumaa pealinnas Rakveres, mis tõi eelmisel aastal avastarti 2274 täiskasvanut ja 249 last.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles