Kuumalaine jätkub

Copy
Võsu rand.
Võsu rand. Foto: Vladislav Musakko

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevil oodata jätkuvat kuumalainet, mis temperatuur tõuseb üle 30 soojakraadi. Alates teisipäevast tekib võimalus hoovihmadeks, kuid külmemaks see ilma ei muuda.

Ööl vastu pühapäeva on selge ja vähese pilvisusega sajuta sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 13-19 kraadi. Pühapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega enamasti sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 28-32 kraadi, meremõjuga rannikul 20 kraadi ümber.

Ööl vastu esamspäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 16-21 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, on võimalik äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 28-32, meremõjuga rannikul kuni 22 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Õhutemperatuur on 17-22 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, on võimalik äike. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 28-31, meremõjuga rannikul kuni 22 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles