Esimesed korvpalli-Tarvas jätkavad mängumehed on selgunud

Merly Raudla
Copy
Klubi algusaegadest Tarvas mänginud Arvan-Johhannes Lippasaar liitub tiimiga ka tuleval hooajal.
Klubi algusaegadest Tarvas mänginud Arvan-Johhannes Lippasaar liitub tiimiga ka tuleval hooajal. Foto: BC Tarvas

BC Tarvas mänguvormi tõmbavad ka tuleval hooajal selga klubi asutamisest saadik kohalikus tiimis võidelnud Arvan-Johhannes Lippasaar ning möödunud aastal kõrgliigas debüüdi teinud Gert Kaldmäe.

22-aastane ja 189 cm pikk tagamängija Arvan-Johhannes Lippasaar mängis ennast lõppenud hooajal korralikult pildile, valmistades vastastele eeskätt kaitses kõvasti peavalu ning toetades võistkonda terava ründemänguga.

''Eelmisest hooajast jääb kahjuks isiklikus plaanis varjutama vigaste põlvedega mängimine, mille tõttu ei olnud võimalik endast sada protsenti anda, kuid samas sai vaatamata kõigele mängijana tehtud arvestatav samm edasi ning vanematelt mängumeestelt palju mängu- ja elukogemusi ammutatud," rääkis Lippasaar ja lisas, et läheb uuele hooajale vastu olukorras, kus on teinud sammu tagasi, et teha kaks sammu edasi. "Taastusravi veel kestab ning pole olnud võimalust hooajaeelset ettevalmistust kaasa teha. Algava hooaja peamisteks eesmärkideks on mängijana nii platsil kui ka platsi kõrval areneda ning anda endast kõik, et meeskonnale ja publikule häid emotsioone, võite ning mälestusi pakkuda," kõneles mängumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles