Väike-Maarja õppekeskuse homne päev

Copy
Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla.
Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla. Foto: Kristel Kitsing

Lugedes VT-st SK (Sven Kesler – toim) arvamusartiklit, vaatasin esimese emotsiooni pealt kalendrisse. 1. aprill? Ei, hoopis august. Loodan, et need ajad, kus rahva hulgast tulnud kriitilise artikli tulemusena rajoonikeskusest kontroll artikli sisu täiendavalt uurima kihutas, on saanud ajalooks. Elame vabas Eestis, kehtib sõna- ja arvamusvabadus. Olles spordiga sinasõber, oleks võimalus võistelda SK-ga spordialal, kus reegliks on, et see, kes fakte rohkem väänab, on võitja.

Austusest VT lugeja vastu ja hoone müügiprotsessis eelläbirääkimistel osaleva komisjoni liikmena räägin sisust. Väike-Maarja alevikus küllalt atraktiivsel alal asub arhitektuuriliselt kaunis õppekeskuse hoone, mis kuulub omavalitsusele, kuid ei ole täna sihtotstarbelises kasutuses, reaalset ja käesoleval ajahetkel toimivat funktsiooni ei ole hoonele leitud.

Väike-Maarja valla arengukava koostamise käigus on toimunud arutelusid hoone homse üle: rahvaülikool, kogukonnamaja, hotell-spaa, sisekaitseakadeemia õppehoone, hooldekodu – on näited arutlusel olnud kasutusvaldkondadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles