Lähipäevil püsivad õhutemperatuuri maksimumid 12-13 kraadi juures

BNS
Copy
Ilm püsib endist viisi mõõdukalt soe. Või jahe – oleneb, kummalt poolt vaadata.
Ilm püsib endist viisi mõõdukalt soe. Või jahe – oleneb, kummalt poolt vaadata. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsivad lähipäevil õhusooja maksimumid 12-13 kraadi juures.

Laupäeva öösel on pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub edelatuul 5–11, hommikul saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 9–12 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, pärastlõunal saartelt alates sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, puhanguti 15, saartel ja rannikul 8–13, puhanguti kuni 20 m/s, vastu õhtut pöördub tuul saartelt alates loodesse ja nõrgeneb veidi. Sooja on 11–13 kraadi. 

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb. Öö hakul sajab Ida-Eestis vihma. Puhub loodetuul 5–11, puhanguti 15, öö hakul rannikul kuni 18 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb veidi. Sooja on 3–6, rannikul 9 kraadi. Päeval on vähese, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 5–11, Ida-Eestis puhanguti kuni 15 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Sooja on 5–9, saarte rannikul kuni 11 kraadi. 

Esmaspäeva öö hakul on selge ilm. Pärast keskööd lääne poolt pilvkate tiheneb, ilm püsib sajuta. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +4 kraadi, Lääne-Eesti rannikul on kuni 8 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal liiguvad vihmahood saartelt üle mandri ida suunas. Puhub lõunakaare tuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s, õhtul pöördub tuul saartelt alates läände. Sooja on 6–10, Lääne-Eestis kuni 12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles