Tapa vald loodab elanike registreerimise kampaanialt täiendavat maksutulu

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Vallavanemana on Valdo Helmelaid pidanud mitu korda vastama küsimusele, millal temast saab Tapa valla ametlik elanik. Nüüd on see küsimus päevakorrast maas.
Vallavanemana on Valdo Helmelaid pidanud mitu korda vastama küsimusele, millal temast saab Tapa valla ametlik elanik. Nüüd on see küsimus päevakorrast maas. Foto: Andres Tohver

1. novembri seisuga oli Tapa vallas 10 631 elanikku. Aasta lõpuni kestva kampaaniaga "Toome tulumaksu jõuluks koju" alustati 18. novembril. Numbrilist eesmärki ei ole püstitatud, kuid loodetakse, et arvestatav hulk ametlikke elanikke tuleb omavalitsusse juurde.

Neli päeva enne kampaania algust, 14. novembril, registreeris end Tapa valla elanikuks Valdo Helmelaid, kes on viimased aasta aega töötanud Tapa vallavanemana.

Virumaa Teataja arupärimisele vastas Helmelaid nõnda: "14. novembril ei ole eraldi erilist tähendust. Iga kuupäev on hea, mis on enne 1. jaanuari. Füüsilise isiku elukohaks kalendriaastal loetakse sama kalendriaasta 1. jaanuari seisuga maksu- ja tolliameti peetavasse maksukohustuslaste registrisse kantud elukoht."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles