Rõõmus ja ilus lemmik on hooldatud karvaga

Merly Raudla
Copy
Marina Lozovski on pikalt töötanud meditsiiniõena. Mõned aastad tagasi õppis ta lemmikloomamassööriks ja groomer’iks ning avas enda lemmikloomasalongi.
Marina Lozovski on pikalt töötanud meditsiiniõena. Mõned aastad tagasi õppis ta lemmikloomamassööriks ja groomer’iks ning avas enda lemmikloomasalongi. Foto: Marianne Loorents

Hiljuti avas Tapal uksed lemmikloomasalong Pets Salutem. Salongi perenaine Marina Lozovski sõnas, et karva saab korda ka kõige vihasemalt meelestatud kassil. Lihtsalt töö tuleb ära teha 20 minuti jooksul, mil loom alles kohaneb.

Salongi teenustega tuli tutvuma ka siinkirjutaja kass Astrid, kelle jaoks oli groomer’i külastus esmakordne. Elukas pidas ennast kammimise ajal üllatavalt viisakasti ülal ja naasis koju uhke koheva kasukaga. Lemmikloomaparfüümist loobusime, sest kindlasti oleksid merisead kodus kassi üle naerma hakanud.

Lemmikloomasalongi omanik Marina Lozovski on hariduselt meditsiiniõde ning pikalt töötanud nii intensiivraviosakonnas kui ka ravimimüügi valdkonnas. “Teekond groomer’iks saamiseni oli tegelikult pikk,” ütles Lozovski. Ühel hetkel hakkas talle sotsiaalmeedias surfates silma koolituse reklaam. Lozovski nägi selles saatuse märki ning õppiski lemmikloomamassööriks. Lemmikloomadega tegelemine meeldis naisele sedavõrd, et ta koolitas ennast ka groomer’iks. Nüüd pakub ta lemmikutele nii massaažiteenust kui ka pesu, kammimist, pügamist ja küünelõikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles