Raamatukogu suletakse kolmeks päevaks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaa keskraamatukogus käib inventuur.
Lääne-Virumaa keskraamatukogus käib inventuur. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa keskraamatukogu lugejatel palutakse käia võimalusel täna või homme raamatukogus ära, sest 7.–9. detsembril on raamatukogu inventuuri tõttu suletud.

Kahel päeval – 7. ja 8. detsembril – on esimesel korrusel siiski võimalik lugeda värskeid ajalehti ja tagastada raamatuid ning saab kätte reserveeringud. Reedel, 9. detsembril on maja välisuks suletud, raamatuid saab tagastada tagastuskastidesse.

Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg ütles, et inventuuri peaks tegema raamatukogus korra kümne aasta jooksul. "Meie tegime viimati kuus aastat tagasi, aga aeg-ajalt on hea üle vaadata, mida enam ei ole," sõnas ta ja lisas, et ükshaaval on vaja üle lugeda 99 608 eksemplari.

Direktori märkis, et tegelikult käib inventuur juba praegu, sest teatud asju saab teha ka siis, kui lugejad on majas, ent kolmeks päevaks on vaja maja siiski osaliselt või täiesti sulgeda. "Kolmapäeval ja neljapäeval saab ikkagi reserveeritud raamatud kätte ja ajalehte lugeda, aga reedel on maja lugejatele suletud," ütles direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles