Tori vald käis Kadrinas spordielu korraldamist õppimas

Merly Raudla
Copy
Kadrina valla elanikel on väga head sportimisvõimalused. Vallas on olemas spordikeskus koos ujulaga, tervise- ja suusarajad, madalseiklusrada.
Kadrina valla elanikel on väga head sportimisvõimalused. Vallas on olemas spordikeskus koos ujulaga, tervise- ja suusarajad, madalseiklusrada. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud töönädala lõpul väisasid Kadrina valda külalised Pärnu külje alt Tori vallast, et uurida, kuidas Kadrina vald spordielu korraldab.

Kadrina on jäänud Tori vallale silma kui vald, mille elanikel on head sportimisvõimalused. Kadrinas asub spordikeskus, kus on ka ujula, mis pole niivõrd väikses kohas sugugi tavaline, lisaks on mitmele poole rajatud tervise- ja suusarajad. On madalseiklusrada, maadlus- ja korvpallimängu võimalused. Märkamata ei olnud külalistele Torist jäänud ka Pariisi küla ettevõtmised ja järgmisel aastal Tallinna lauluväljakul suusatamise maailmakarikaetappi korraldava Vahur Leemetsa ägedad tegemised.

"See on ühinenud vald. Nad otsivad, kuidas spordivaldkonda kõige mõistlikumalt ümber korraldada," rääkis Kadrina vallavanem Kairit Pihlak ja tõdes, et ka inimesed teistest meie maakonna valdadest on küsinud, kuidas Kadrinas nii palju toredaid üritusi toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles