Meie, me pole enam väikesed – kas täiskasvanu saab Rakveres lastepraadi? (1)

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Selline näeb välja üks üsna klassikaline lastepraad.
Selline näeb välja üks üsna klassikaline lastepraad. Foto: Shutterstock

Aeg-ajalt ilmub artikleid konfliktidest kliendi ja toidukoha teenindaja vahel, sest töötaja on keeldunud müümast täiskasvanule roogasid lastemenüüst. Otsustasin uurida Rakvere toidukohtadest, milline on selles osas nende poliitika.

Lähenesin enam kui kümnele toidukohale erinevalt. Osast uurisin telefoni teel, osas käisin kohal ning esitasin küsimuse otse teenindajale. Nii mõneski asutuses töötab ka isiklikke tuttavaid, kellelt vajaliku info Messengeri kaudu kätte sain.

Olgu öeldud, et ühegi toidukoha ega selle töötaja nime ma selles artiklis ei avaldata, et mitte tekitada ebaproportsionaalseid tsunamisid meie väikeses toitlustustiigis. Seda enam, et nii mõnigi tuttav teenindaja andis telefoni teel ühe vastuse, kuid kohale minnes sain teiselt teenindajalt hoopis teistsuguse. Ühes toidukohas keelduti viisakalt mulle lastepraadi müümast, kuid pärast seda, kui tutvustasin ennast ajakirjanikuna, öeldi, et tegelikult nad müüvad lastepraadi alati ka täiskasvanule, kuigi juhataja seda ei luba. Mine siis võta kinni ...

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles