Neljapäev tuleb valdavalt plusskraadidega

Copy
Koer libedal kõnniteel.
Koer libedal kõnniteel. Foto: Eero Vabamägi

Ilmateenistuse prognoosi järgi on neljapäeval valdavalt plusskraadidega ilm. Maanteedel liiklejad peaks arvestama ka libedusega.

Öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Kohati on udu. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s, pärast keskööd tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi, hommikul langeb Kagu-Eestis kuni –1 kraadini. Teedel suureneb libeduse oht.

Peipsi järvel puhub edelatuul 5–10, puhanguti kuni 13 m/s. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, võib olla udu. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 1–2 kraadi. 

Päeval on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, Kagu-Eestis ka lund. Kohati on udu. Õhtupoolikul loode poolt alates sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 4–10 m/s, keskpäeval pöördub tuul saartelt alates loodesse ja põhja ning tugevneb saartel puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi, õhtul temperatuur langeb. Teedel on libeduse oht.

Peipsi järvel puhub edela- ja läänetuul 4–8, puhanguti kuni 12 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Sajab vihma ja lörtsi. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 1–2 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles