Marju Marynel Kuudi tribuutkogumikult leiab ka Lääne-Virumaa artistide loomingut

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Marju Marynel Kuudi loomingule pühendatud tribuutkogumik ilmub digitaalselt lauljatari sünniaastapäeval, 12. veebruaril.
Marju Marynel Kuudi loomingule pühendatud tribuutkogumik ilmub digitaalselt lauljatari sünniaastapäeval, 12. veebruaril. Foto: Internet

11. veebruaril esitletakse Tallinnas kultuuriklubis Kivi Paber Käärid Marju Marynel Kuudi loomingule pühendatud kogumikku "Marynile / For Maryn". Kogumikul teeb kaasa terve rida tuntud artiste, nende seas Virumaa muusikud Kelly Vask ja Bonzo oma bändiga Kõrsikud.

Kogumiku koostamise algatanud muusiku Haldi Välimäe sõnul on Marju Marynel Kuudi muusika, olgu see ta omalooming või 1960. ja 1970. aastatel esitatud estraad, Eesti muusikamaastiku üks erilisemaid pärleid.

"12. veebruaril on Marju Marynel Kuudi sünniaastapäev ning leidsin, et just sünniaastapäevaks oleks paslik suurkujule pärast tema lahkumist teiste Eesti muusikute poolt kummardus teha. Pöördusin mitmete muusikute poole küsimusega, kas nad oleks nõus osalema, ja minu suureks rõõmuks tuli palju positiivseid vastuseid. See kogumik on tänukummardus suurepärasele muusikule tema muusika, hingematvate esituste ja hindamatu panuse eest muusikamaastiku rikastamisesse," rääkis Välimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles