Tarvas alustab tiitli püüdmist

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas.
Rakvere Tarvas. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Tarvas alustab täna kodusaalis Balti liiga teise divisjoni finaali, kus vastaseks on leedulaste Panevežyse Lietkabelis – Leedu meistriliigas viimast, 12. kohta hoidev meeskond.


Tarva peatreener Andres Sõber jäi klubi ajaloo ühe tähtsama mängu eel oma stiilile truuks ega hakanud meeskonda vaevama vastaste mängujoonise üksikasjadega.

«Tean, et nad said juurde Vasiliauskase-nimelise mehe, kes kunagi mängis Kaunase Žalgirises, aga midagi vaatama me ei hakanud,» rääkis ta. «Mõned inimesed on rääkinud, et tasemelt on nad pisut nõrgemad kui Vilniuse Sakalai, kuid tegelikult on need Leedu klubid kõik üsna sarnased.»

Reedel korraldas Tarvas endale finaali peaproovi, kui Eesti meistrivõistluste arvestuses alistati koduväljakul Tartu Ülikool. Pühapäeval oldi võõrsil kindlalt üle Pärnust. Selles kohtumises aeti läbi lätlasest mängujuhi Rinalds Sirsinsita.

«Tal oli jalg veidike valus, ent nüüd on kõik korras – täna (eile – toim) tegi ta trennis kõik kaasa,» rääkis Sõber. Probleeme polevat ka vahepeal seljavaluga kimpus olnud tsentril Kaspars Ciprussil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles