Lihvimata teemant – noortebänd NUPS

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NUPS.
NUPS. Foto: Erakogu.

Tänapäeval ei ole muusikamaailmas just väga kerge läbi lüüa. Seda enam ajal, mil inimeste meeli vallutavad klubi- ja tantsumuusika. Aga alternatiivsugemetega rokkbänd NUPS erineb sellest seltskonnast oma mitmekülgsuse ja vinge stiili poolest.


Kuigi bänd pole veel saavutanud mainimisväärset tuntust, arvavad poisid, et sellega on aega. Aga kui teha muusikat armastuse ja sihikindlusega, tulevad ka tulemused kiiresti.



Mis on üldse NUPS? NUPS on bänd, mis koosneb neljast noormehest, kes said kokku 2008. aasta alguses. Bändi algkoosseisu kuulusid Ringo Ramul (vokaal), Lauri Mäesepp (basskitarr), Tanel Siimann (kitarr) ja Aleksander Pihlak (trummid), aga saatusel olid teised plaanid, ja trummar vahetus bändil suhteliselt kiiresti.



Uueks trummariks sai Rait Lõhmus, kes oli nendega päris pikka aega, kuid nagu selgus, ei olnud temagi päris see, keda bänd vajas. Lõpuks leiti sobiv trummar - Meelis Rauba, kes on ühtlasi vanim liige bändis.



NUPSi repertuaari kuuluvad praegu

cover

'id, kuid


neil on ka päris enda laul üpris intrigeeriva nimega "Pa­no­mat­sioon", mida saab kuulata näiteks YouTube´ist, kui trükkida sisse kas laulu või bändi nimi. NUPS paistab eeskuju võtvat sellistest bändidest


nagu Kings of Leon ja The White Stripes, see avaldub nii nende muusikastiilis kui välimuses.



NUPS on juba päris suure lavakogemusega, sest nad on esinenud mitmel üritusel.



Sügisel soojendasid nad näiteks koos Villa von Kampsuniga Tapal Smilersit. Nad on esinenud Rakvere teatri kultuurimajas, Rakvere gümnaasiumis ja reaalgümnaasiumi õuel, kus oligi nende esimene avalik esinemine.



Nende esinemistega on nad kogunud hulga fänne, kes alati elavad nende tegemistele kaasa. Et bändi poisid on nägusad, on nad võitnud ka paljude tüdrukute südame.



Bändi tulevikuvisioonide kohta ütles bändi laulja Ringo, et arenemisruumi on ja peale "Panomatsiooni" on kavas palju uusi laule - nii saaks plaaditäie repertuaari oma lugudest. Bändi näeb 27. veebruaril esinemas Kära Kantsis (vanusepiirang 18+).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles