Priit Rätsep ja Indrek Mägi tegid avastardi motokrossi MM-sarjas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Mägi.
Indrek Mägi. Foto: Meelis Meilbaum

Läinud pühapäeval ja esmaspäeval sõideti Hollandis Valkenswaardis 2012. aasta motokrossi maailmameistrivõistluste (MM) esimene etapp. Eesti krossisõitjaid oli MX1, MX2 ja MX3 klassides stardis seitse, neist kaks Lääne-Virumaalt.


MX2 klassis võistelnud ning mootoririkke tõttu teise sõidu katkestama pidanud Haljala valla motomees Priit Rätsep (KTM Diga Racing) oli kokkuvõttes 21. kohal, MX3 klassis startinud Väike-Maarja tsiklisõitja Indrek Mägi (Kawasaki, Saku MK) sai kokkuvõttes 20. koha.

“Olen väga rahul, sain punktid kätte,” rõõmustas Indrek Mägi. “Avavõistluse sõidud näitasid, et hooajaks ettevalmistus, mida talvel tsiklita tegin, läks täie ette. Sõidutunde on vähe ning see andis algul kõvasti tunda. Aga kõik on võimalik, tuleb kõvasti tööd teha ning arvan, et paari-kolme võidusõidu järel tulevad juba tõelised tulemused.”

Kõige paremini esines Valkenswaardi üsna mudastel radadel peetud motohooaja avaüritusel Tanel Leok (Rockstar Energy Suzuki), kes oli MX1 arvestuses üheksas, Gert Krestinov sai samas klassis 19. koha. Juss Laansoo (AKR KTM Racing) oli MX3 klassis 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles