Kontserdimajal kriips peal

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller lausus, et kuigi suured ehitustööd jäävad esialgu ära, on tähtsam hoopis maja sisupool ja kinnitas, et hea koostöö Eesti Kontserdi ja Estonia teatriga jätkub. Seega võib tulevikuski olla Paides üritusi nagu eelmise aasta novembris toimunud festival «Ooper ja ballett südames» (pildil festivali avamine).
Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller lausus, et kuigi suured ehitustööd jäävad esialgu ära, on tähtsam hoopis maja sisupool ja kinnitas, et hea koostöö Eesti Kontserdi ja Estonia teatriga jätkub. Seega võib tulevikuski olla Paides üritusi nagu eelmise aasta novembris toimunud festival «Ooper ja ballett südames» (pildil festivali avamine). Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa viimaste aastate suurejoonelisim plaan ehitada Paide kultuurikeskus ümber Eesti Kontserdi viiendaks kontserdimajaks on rahapuudusel kokku kukkunud.

Viimase kolme aasta jooksul Järva Teatajas kontserdimaja teemal sõna võtnud poliitikud on avaldanud lootust, et see ehitis võib mitte ainult Paide, vaid kogu maakonna arengule uue hoo anda.
Nüüd on selge, et tingimustes, kus riik on hädas nii kunstiakadeemia kui ka Eesti Rahva Muuseumi ehitamisega, on viienda kontserdimaja tulek Paidesse väheusutav.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles