Vahetub Atria juht Baltimaades

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atria Eesti Valga lihatööstus.Pilt on illustratiivne.
Atria Eesti Valga lihatööstus.Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljemalt 15. augustist asub lihatööstuse Atria Baltimaade uue juhatuse esimehe ja Atria Oyj juhtkonna liikmena ametisse Olle Horm, kes hakkab otse alluma Atria Oyj tegevdirektorile Juha Gröhnile.

Kuigi hariduselt on Horm insener, on tal ka pikaajalised töökogemused lihatööstusest: ta on olnud mitu aastat Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees. Atriasse siirdub Horm Maag Lihatööstuse tegevjuhi ametist.

«Tänu tema mitmekülgsetele oskustele ja kohaliku turu tundmisele oleme nüüd Eesti turul varasemast tugevamad,» usub Atria Oyj tegevdirektor Juha Gröhn.

Olle Horm ise ütleb, et Atria Baltimaade tegevdirektori amet on talle kutsealaselt väga huvitav väljakutse ja suurepärane võimalus alustada tööd suures rahvusvahelises toiduainetööstuses. «Atria Eesti kaubamärgid on tuntud ja tooted väga hea kvaliteediga,» on ta enda kinnitusel veendunud

Atria Baltimaade praegune tegevdirektor Rauno Väisänen naaseb Atria Soome teenistusse. Tema uuest ametikohast teatatakse hiljem.

Atria Eesti on üks suurematest toiduainekontsernidest Eestis, mis hõlmab kahte tootmisüksust Lõuna-Eestis – Valgas ja Vastse-Kuustes – ning seafarme üle Eesti.

Tegu on Lõuna-Eesti ühe suurema tööandjaga. Ettevõtte kodulehe andmetel töötab kontsernis kokku 500 inimest, millest farmides üle Eesti ligi 100 inimest.

Atria Eesti esindab kolme lihatoodete kaubamärki: Wõro, Maks & Moorits ja Vastse-Kuuste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles