Sõber: reedel tuleb Rakveres meie üks tipphetki

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti u20 koondise peatreener Andres Sõber.
Eesti u20 koondise peatreener Andres Sõber. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber usub, et vaatamata poolfinaalseeria avamängus Kalev/Cramolt saadud valusale kaotusele, pole kõik veel kadunud ja Reedel ootab Rakveres ees suur mäng.

«Reedel tuleb Rakveres üks meie tipphetki,» sõnas ta. «Kavatsen oma mängijad lahti tõmmata ja vaadata, kes suudab mängida ja kellega saab järgmisel hooajal edasi minna.»

Seeria esimeses mängus suutis Sõber mänguliselt oma tahtmise peale suruda ja sellega Kalevi elu keeruliseks muuta. «Seni on ikka räägitud, et Sõbra vastu tuleb maa-ala kaitse peale panna ja tema meeskond on kohe läbi. Täna oli näha, et hoopis Kalev oli maa-alaga hädas,» rääkis ta. «Mõnede meeste panus jäi lihtsalt kesiseks. Reinar Hallik jättis ühes olukorras õigel ajal vea tegemata ja kangutas vasturünnakul rumala viske. Mõnele mehele võib andeks anda, aga temale mitte – Reinar oskab mängida ja kui meil on asjad kokku lepitud, nõuan, et neid ka täidetaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles