Skip to footer
Saada vihje

Kuidas grill suvehooajaks valmis panna ja mil moel valmistada parim grillroog? Grilliministeerium tõttab appi

Tauno Jõeveer ja Merli Tammi-Jõeveer soovitavad osta koju kvaliteetse grilli, siis on ka tulemus vastav.

Peagi saab alguse suvine grillihooaeg, mil pea igast hoovist lihasussutamise lõhna kerkib. Möödakäijad võivad vaid suud vesistada ja ehk mõelda – tahaks ka. Neile, kel grillimise idee soovunelmast kaugemale jõudnud, ent kes täpselt ei tea, kuidas asjaga algust teha, ning neile, kes hooaja eel sooviksid grillitarvikuid asjakohaselt hooldada, annavad eksperdinõu​ Merli Tammi-Jõeveer ja Tauno Jõeveer Grilliministeeriumist. Endi sõnutsi on nad tõsist grillielu elanud aastast 2008.

Oma esimesest grillivõistlusest võtsid nad osa puht nalja pärast – sõber soovitas osaleda ja juhtus nii, et võideti. «Siis juba Grillfest ja grilliliidu korraldatud võistlused, kus oli lihtsalt väga põnev osaleda. Grillirahvas on sõbralik ja telgid on häid maitseid täis. See on nagu klubi, kus koos käia ja lõbusalt aega veeta,» kõneles Merli Tammi-Jõeveer sellest, mis neid kaasaga aina kuuma grilli juurde veab. Praegu on paar küll rohkem töö ja argiste tegemistega hõivatud, ent Grillfesti tuntumate grillivõistkondade nimekirja kuulutakse jätkuvalt ja tegutsetakse hobikokkadena.

«Kui kutsuda, siis tuleme oma grillitelgi ja varustusega suurematele või väiksematele kokkusaamistele – eesti rahvas on tõeline grillirahvas ja meid on kutsutud nii sünnipäevadele, pulma kui jõulupeole – grilli ääres on ka talvel soe. Ka Grillfestile jõuame vahel, seal on alati häid maitseid ja vahvat tegemist, ei pea alati võistlema,» kõneles Tammi-Jõeveer.

Kommentaarid
Tagasi üles