Ühtsest sularahaautomaatide võrgust loobus ka SEB

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sampo panga sularahaautomaat
Sampo panga sularahaautomaat Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Ühtse sularahaautomaatide võrguga jätkavad Eestis vaid Nordea ja Sampo. Swedbank on loobumisest teatanud juba varem, SEB andis eitavast otsusest teada eile.

Sampo ja Nordea kinnitasid ,et on veendunud, et juba kahe turuosalisega ühtne sularahaautomaatide võrk on ennast ära tasunud. Leedus on ühise võrguga liitunud 5 panka.

Kogu Baltikumi katva sularahaautomaatide võrgu tasuvusanalüüs ja 5-aastane kasutamiskogemus näitab Sampo panga kinnitusel, et erinevate sularahaautomaatide võrkude ühendamine on kasulik nii klientidele kui pankadele.

Eestis ja Lätis omavad ühist sularahaautomaatide võrku Nordea ja Sampo pangad, Leedus on liitunud lisaks neile Sialiu Bankas, UKIO ja Citadele pangad. Ühisesse võrku kuulub praegusel hetkel kolmes riigis kokku 480 sularahaautomaati - Eestis 100, Lätis 112 ja Leedus 268 automaati.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles